Inici » Notícies » Festes

Verónica Reus Martí i Idoya Pineda Botella, noves regines de festes de la Puríssima 2011

13 de setembre de 2010 No hi ha comentaris
Verónica Reus Martí, regina major de festes de la Puríssima Xiqueta 2011

Verónica Reus Martí, nova regina major

Dissabte passat va tindre lloc l’acte d’elecció de les regines de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2011. Un total de 12 xiques, de 29 festeres, es van presentar al títol de regina major, i al final l’atzar va triar Verónica Reus Martí, per a aquest títol. Les seues dames van ser Beatriz Ripoll Cozens-Hardy (1a dama) i Andrea Llopis Femenía (2a dama).

Idoya Pineda Botella, regina infantil de festes de la Puríssima Xiqueta 2011

Idoya Pineda Botella, nova regina infantil

Per al títol de reina infantil la sort va triar a Idoya Pineda Botella, entre 11 xiquetes, sent les seues dames d’honor Paula Estrugo Aranda (1a dama) i Carla Pérez Ribes (2a dama). Les regines del 2010, Rocío Ivars Sánchez i María Roselló Meló, juntament amb les seues respectives dames, van ser les encarregades de triar les paperetes de les afortunades.

L’acte, que va començar a les 22.30, es va realitzar en un escenari que recreava un “riurau”, element arquitectònic típic d’aquesta zona i es va desenvolupar de forma amena i divertida. El batle, Juan Bautista Roselló, la regidora de Festes, Raquel Soliveres i el president de la Comissió de Festes, Eusebio Ortolà, van tancar aquest acte desitjant el millor als nous festers i regines del 2011.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/