Inici » Notícies » Festes

Una mostra de dibuix obri les festes de moros i cristians

22 de juny de 2006 No hi ha comentaris

La pólvora i la música inundaran els carrers del casc històric benisser. A partir de la setmana que vinent Benissa celebra les festes de Moros i Cristians en honor a Sant Pere.

Des de la Junta Central de l’Associació de Moros i Cristians i la Regidoria de Festes de Benissa, s’ha treballat per a aconseguir una programació que agrade a tot tipus de públic.

El centre cultural va acollir ahir la presentació dels actes i el llibre de festes d’aquesta edició. L’acte va estar presidit per Kiko Martínez, Raquel Soliveres, responsable de festes i el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló.

Les festes començaran aquesta setmana amb l’exposició del concurs de dibuix infantil de les escoles Manuel Bru i Pare Melchor. Per al dissabte s’ha organitzat una exhibició de doma a cavall al parc Dolors Piera.

Conferència i concert

El president de la junta va recalcar que dimarts que ve, dia 27 de juny, hi haurà una conferència de José Rafael Pascual Vilaplana, a la qual seguirà un concert de la Banda de Música de Benissa.

Els actes continuaran el dijous amb un gran sopar de germanor de totes les filades en l’esplanada del castell. El gruix de la festa tindrà lloc el cap de setmana vinent. El dia 30 a la nit està previst que es presenten les banderoles, banderers, ambaixadors i capitans. Acte, en què es farà el pregó de festes a càrrec de la benissera, Ana Ivars Ferrer.

El dissabte 1 de juliol, serà l’entrada infantil i el concurs de caps d’esquadres. A continuació, li seguirà el setge i presa del castell per part del bàndol moro. El diumenge, a les 20 hores, començarà l’entrada de totes les filades dels bàndols moro i cristià.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/