Inici » Notícies » Festes

Rocio Ivars Sánchez i Maria Roselló Meló, regines de festes Puríssima Xiqueta 2010

14 de setembre de 2009 No hi ha comentaris

El dissabte passat va tindre lloc l’acte d’elecció de les regines de les festes de la Puríssima Xiqueta 2010. Un total de 17 xiques, de 26 festeres, es van presentar al títol de regina major, en què va eixir triada a l’atzar Rocío Ivars Sánchez per a aquest títol. Les seues dames van ser Rosa Pardo Martínez (1a dama) i Marina Mendoza Ceballos (2a dama). Per al títol de regina Infantil la sort va triar a María Roselló Meló, entre 11 xiquets, de 13 festeres, i les seues dames d’honor foren Irene Ivars Font (1a dama) i María Martí Baidal (2a dama). Les Regines del 2009 Lucía Piera i Aida Cuart juntament amb les seues respectives dames, van ser les encarregades de triar les paperetes de les afortunades.

L’acte, que va començar a les 22.30, va comptar amb la presència de les autoritats de Benissa. Per a l’elecció infantil es va preparar un espectacle infantil en el qual van participar “Peter Pan” i “Garfio”, i que va estar presentat per Àngels Ribes, Marta Mas i Andrea Estupiñá. La resta de l’acte el van conduir els presentadors i membres de la Comissió, Ma Clara Santacreu Cabrera i Sergi Gregori Bosch. D’altra banda, el motiu triat per a l’escenari de l’elecció de la regina va ser una representació de la zona costanera.

El batle, Juan Bautista Roselló, la regidora de Festes, Raquel Soliveres i el president de la Comissió de Festes, Toni Ivars Molines, van tancar aquest acte desitjant el millor als nous festers i regines del 2010.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/