Inici » Notícies » Festes

Ricardo Caballer dispara per primera vegada a les festes patronals de Benissa

26 d'abril de 2013 No hi ha comentaris
Focs artificials (foto del flickr de sunsurfr)

Focs artificials (foto del flickr de sunsurfr)

L’empresa RICASA (Ricardo Caballer), de Godella, serà l’encarregada de muntar i disparar els espectacles pirotècnics de les festes patronals de Benissa. La comissió de festes de la Puríssima Xiqueta 2013 ha confiat en l’empresa d’Olocau per als espectacles pirotècnics que donaran llum pròpia al migdia i brillantor a la nit als actes tenint el passeig Dolors Piera com a escenari de les mascletades i els castells en el Camí de Beniver.

Ricardo Caballer Cardo, responsable de Ricasa, ha mostrat la seua satisfacció d’haver estat triats i espera complir amb les expectatives generades entre la població i els municipis pròxims que ja coneixen qui s’encarregarà de disparar els focs i el qual, precisament, va aconseguir un reeixit triomf en la Nit del Foc i tancament de les Falles 2013.

¨Sempre que Ricasa dispara és una gran responsabilitat com en tots els seus espectacles pirotècnics però aquesta augmenta quan ho fem per primera vegada en un esdeveniment o en una localitat, com en aquesta ocasió ho és a Benissa. Tots esperen un bon espectacle i això és el que els anem a fer. No anem a defraudar-los i, amb això, esperem tornar a xafar un sòl meravellós d’unes terres amb accent àrab com el seu nom bé indica¨, va explicar Ricardo Caballer.

Ricasa posarà el colofó a la coronació de les regines María Crespo, la infantil, i Alba Capó, amb uns efectes pirotècnics que donaran pas a l’actuació d’una orquestra.

El primer dels dos castells tindrà lloc el dissabte, el de la jornada de l’ofrena floral, a les 00.30h.

El Dia de la Puríssima, el diumenge 28 d’abril, Ricasa dispararà la primera ¨mascletਠa les 14.00 i tancarà la processó a la patrona amb el segon castell, que s’ha preparat amb detall per ser el colofó al dia gran.

Al dia següent, dedicat als Riberers, hi haurà de nou mascletà però, en està ocasió, amb traca i perles, i de nou un tercer castell per tancar el tram de les festes.

L’últim espectacle pirotècnic serà el diumenge 5 de maig amb el fi de festes que coincideix enguany amb el Dia de la Mare.

* Comunicat enviat per l’empresa Ricasa el 26 d’abril de 2013.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/