Inici » Notícies » Festes

Reacció, Smoking Souls, Desakato, Atupa, Plan B i Efecto Pasillo a festes de Benissa. Consulta el Programa de la Puríssima Xiqueta 2018

25 de març de 2018 No hi ha comentaris
La Puríssima Xiqueta

La Puríssima Xiqueta

Les Festes de la Puríssima Xiqueta 2018 estan ja a prop i la Comissió de Festes va presentar ahir dissabte el seu llibre. Enguany les festes comptaran amb algunes novetats i entre els grups i orquestres trobem a Efecto Pasillo (dissabte 21 d’Abril, 01.00h – Dia de l’Ofrena) i l’espectacular Nit de Rock amb l’actuació de Reacció, Smoking Souls, Desakato, Atupa i Plan B (dimarts 24 d’Abril, 21.00h – Dia dels Fadrins). A més hi haurà un bon grapat d’orquestres com La Pato i La Tribu.

Entre les novetats destaquem que el Dia de la Puríssima, a l’eixida de l’església per a començar la processó es dispararan 21 salves. El Dia dels Fadrins està organitzat el joc “Gran Prix”, dirigit a majors de 12 anys. El mateix dia a les 12.30h hi haurà cassalla a manta a càrrec de Destilerias Monforte del Cid (Anís Candela) i el divendres 27 d’Abril hi haurà Sant Fermí Infantil amb tancament de bous inflables i carretons per a xiquets a partir de les 12.00h.

A Infobenissa podeu consultar en el següent enllaç el Programa de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2018.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/