Inici » Notícies » Festes

Presenten la programació i el llibre de festes de la Puríssima Xiqueta

12 d'abril de 2012 No hi ha comentaris
Juan Tent i Raquel Soliveres

Juan Tent i Raquel Soliveres

Aquest matí ha tingut lloc la presentació de la programació i del llibre de festes de la Puríssima Xiqueta 2012 per part de la regidora de Festes, Raquel Soliveres i el President de la Comissió, Juan Francisco Tent.

Ambdós han comentat la programació, que segons han destacat, s’ha pogut traure endavant amb gran esforç durant tot l’any per la situació econòmica. Les festes, no obstant això, tindran actuacions musicals de grups destacats com “La Década Prodigiosa”, “El Pescao”, “Los Secretos” i diferents orquestres i grups de rock. També hi haurà espectacles infantils, bous al carrer i espectacles pirotècnics. Tot això amb un pressupost d’uns 320.000 euros aconseguits amb gran esforç per part de la comissió.

Com a novetat enguany, el Dia del Riberer, que es farà el 23 d’abril, tindrà com a pregonera, per primera vegada , a la dona d’un “riberer”, en aquest cas, Pura Planells. Els riberers homenatjats seran José Piera Giner, Felipe Ivars Puigcerver i Marcos Torres Sala.

També s’ha fet un canvi el Dia de les Anyades, segons ha comentat Juan Tent, i enguany no hi haurà bous al carrer, sinó que es dedicarà el dia completament a les quintes, amb l’actuació de dues orquestres. Una decisió que s’ha pres per unanimitat i de forma puntual per la Comissió del 2012.

La regidora de Festes, Raquel Soliveres, ha destacat que l’aportació de l’Ajuntament, en concret 98.000 euros, és un 20% inferior que la de l’any anterior, una baixada que s’ha realitzat amb totes les associacions de Benissa, i no ha impedit que la Comissió de Festes programe unes festes esplèndides. Soliveres també ha comentat que l’ajuntament s’està estalviant 6.000 euros anuals en il·luminació però que aquestes festes lluirà un enllumenat igual o fins i tot millor que altres anys.

Les festes, que tindran lloc del 20 al 29 d’abril, tindran el seu pregó aquest dissabte 14 d’abril, a càrrec del benisser Antoni Banyuls, arquitecte i professor a la Universitat d’Alacant. Serà a les 21.15h a l’església de la Puríssima Xiqueta.

Els festers ja estan venent els llibres de festes a un preu de 30 euros, com els anys anteriors. Un llibre on els benissers poden conèixer a tots els festers, la programació de festes i a més gaudir de nombroses col·laboracions literàries.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/