Inici » Notícies » Festes

Perillen les festes d’estiu de Benissa a causa de la crisi i la falta de recursos

27 de juny de 2012 No hi ha comentaris
Sant Jaume,   patró de Benimarco

Sant Jaume, patró de Benimarco

Arriba l’estiu, la calor, i les ganes de traure als carrers del municipi i a les partides rurals la festa. Sopars populars, revetlles, cucanyes per als menuts i actes religiosos omplin els dies de festa de l’època estiuenca.

Però, a la localitat de Benissa, les tradicionals celebracions de les partides rurals i barris del municipi, que cada estiu omplin l’agenda festiva de Benissa, estan en perill. Així ho va advertir ahir la regidora de l’àrea de Festes, Raquel Soliveres.

La situació econòmica, la falta de recursos, i el gran esforç que suposa portar endavant els diversos actes d’aquestes festes està esborrant del calendari festiu algunes de les cites més tradicionals de l’estiu a la localitat.

És el cas de les celebracions que es duen a terme al carrer Sant Domènec, que enguany no es commemoraran, per la conjuntura econòmica. En risc estan també les del carrer Sant Antoni i les tradicionals festes de la partida de Benimarraig, que de moment s’han salvat.

La regidora Raquel Soliveres, ha fet una crida als veïns que resideixen a les partides rurals, especialment els joves, perquè continuen amb la tradició i permeten que les festes de les partides rurals perduren, especialment, ha remarcat la regidora, en aquelles zones on hi ha una ermita.

D’altra banda, davant la calor d’aquests dies, la Regidoria de Sanitat, a càrrec de la regidora Gloria Ivars, aconsella extremar les mesures de precaució amb els col·lectius més vulnerables a la calor, com són les persones majors, els xiquets i els malalts crònics.

Es recomana mantindre una hidratació adequada, ingerint almenys litre i mig d’aigua i que s’evite eixir al carrer en les hores de calor.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/