Inici » Notícies » Festes

Les festes de Benissa comptaran amb una gran carpa i tindran un dia menys de bous

13 d'abril de 2014 No hi ha comentaris
Presentació del programa de festes de la Puríssima Xiqueta 2014

Presentació del programa de festes de la Puríssima Xiqueta 2014

Aquesta setmana ha tingut lloc la presentació de la programació de festes de la Puríssima Xiqueta 2014 per part del batle, Juan Baustista Roselló, la regidora de Festes, Raquel Soliveres, i el president de la Comissió, Vicent Martí.

Martí va destacar que enguany els espectacles pirotècnics seran a càrrec de Pirotècnia Vicent Caballer de Godella, una empresa amb gran experiència, en la qual han dipositat tota la seua confiança. Pel que fa a les actuacions musicals, la Comissió ha fet una selecció que agrade a tots els públics, contractant a les millors orquestres (Óxido, Montecarlo, Titànic, Crash, Pato Daniel i Vértigo). També es podrà gaudir de dos grans musicals: “Dancing Las Vegas” i “Tributo a Nino Bravo”. A més, quatre grans grups musicals visitaran el municipi, “Sweet Califòrnia”, “El Arrebato”, “Rosendo”, i “Mago de Öz”.

Per al públic infantil també s’han programat diversos espectacles, “Colors Band”, de Espectáculos David i “Los Trotamundos”, de la companyia La Unión. I el públic juvenil gaudirà de quatre discomòbils, destacant la “Supertrack”, una de les majors d’Europa, amb Santi Bertomeu.

Els bous, segons Martí, ha sigut la part més complicada d’ajustar, però al final s’han organitzat tres dies, amb un total de 14 espectacles taurins, amb 3 entrades, 7 soltes, 2 bous embolats, 2 dies de carretons, participant les ramaderies “La Paloma”, “Benavent”, “Ifach” i “La Cova”. Martí ha comentat que “el dimarts no és viable i el dissabte ens han recomanat que no es facen”.

A la festa no poden faltar els actes religiosos, tots ells per honrar la patrona, la Puríssima Xiqueta (Ofrena, processó, misses, etc. ) i el tradicional acte de coronació de la regines de festes, Adela Simó i Ainoa Ortolà.

El Dia del Riberer, que se celebrarà el 28 d’abril, tindrà com a pregoner a Lluís Berenguer Moragues i els riberers homenatjats seran Luís Berenguer Pedrós, Miguel Berenguer Pedrós, Joan Ferrer García i José Crespo Bertomeu.

Com a novetat, enguany es col·locarà una carpa al Passeig Dolors Piera on es faran totes les actuacions musicals.

Les festes, que tindran lloc del 24 d’abril al 4 de maig, van tindre el tret d’eixida ahir amb el pregó del mestre benisser Pere Cabrera.

Els festers ja estan venent els llibres de festes a un preu de 30 euros, com els anys anteriors. Un llibre on els benissers poden conèixer a tots els festers, la programació de festes i a més gaudir de nombroses col·laboracions literàries. També es podran adquirir a L’estanc de la Plaça, Casa Boira, Macavi Papereria i Papereria La Puríssima.

A Infobenissa es pot consultar la programació completa de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2014 de Benissa.

Font de la notícia:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/