Inici » Notícies » Festes

L’assistència multitudinària de públic defineix el balanç del primer cap de setmana de la Fira i Porrat de Sant Antoni

15 de gener de 2019 No hi ha comentaris
Foguera de Sant Antoni a Benissa

Foguera de Sant Antoni a Benissa

Els actes celebrats aquest cap de setmana en relació a la tradicional Fira i Porrat de Sant Antoni s’han caracteritzat per un denominador comú, l’assistència massiva de públic divers a totes les activitats.

Cal assenyalar que aquest èxit és degut, en gran mesura, a la implicació i promoció de nombroses entitats locals que contribueixen a convertir aquestes setmanes de celebració, en un complet aparador en el qual tenen cabuda activitats per a tots els públics.

Durant aquest cap de setmana, dues activitats han destacat amb força, convertint-se, d’aquesta manera en els principals focus d’atracció de nombrosos públics. La primera d’elles, la celebració, per segon any, de la Foguera de Sant Antoni, un esdeveniment que es va recuperar l’any passat i que pot considerar-se ja com un dels esdeveniments que aglutina a major nombre de persones. D’altra banda, la benedicció d’animals celebrada durant el matí del passat diumenge va reunir públic de totes les edats en un entorn amb un marcat caràcter tradicional i religiós.

Aquestes dues activitats s’han complementat amb nombroses propostes esportives i culturals en la qual s’han llançat al visitant, recolzades pel bon temps regnant en l’actual edició.

Segons Domènec Miralles, Regidor de Festes, ‘Estem molt contents que aquest primer cap de setmana de Fira haja sigut un èxit de participació. Per aquesta raó, des de l’Ajuntament volem agrair a totes les associacions que han col·laborat en l’elaboració de les activitats del cap de setmana, com poden ser la foguera el dissabte o la benedicció dels animals el diumenge’ segueix afegint que ‘també és d’agrair a tots aquells carreters d’altres pobles que s’han desplaçat fins a Benissa per poder donar suport als actes realitzats. I com no, agrair a quasi les 200 persones que van acudir per tastar l’arròs amb fesols que prepararen les mestresses de Benissa’. I per finalitzar la seua valoració, ‘convide a totes les persones seguir gaudint de la Fira amb les activitats culturals, esportives i festives programades per a públic de totes les edats’.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/