Inici » Notícies » Festes

La Fira de Sant Antoni redueix la seua durada de tres a dues setmanes

9 de gener de 2012 No hi ha comentaris
Cartell de la Fira i Porrat de Sant Antoni 2012

Cartell de la Fira i Porrat de Sant Antoni 2012

Després de les festes de Nadal, Benissa es prepara per a viure la tradicional Fira i Porrat de Sant Antoni. Enguany, encara amb la ressaca de tanta festa i en plena costera de gener, els seus habitants i els veïns de la comarca de la Marina Alta tindran un respir en tendri dues setmanes pel mig. A més, com ja avançava l’Ajuntament, la fira tindrà una durada de dues setmanes i no tres com fins ara era habitual.

La retallada és una mesura demanada per molta gent i que els xiquets no notaran ja que les atraccions s’instal·laran des d’aquest mateix cap de setmana i romandran 21 dies, com de costum.

Del divendres 13 al diumenge 29 de gener s’aglutinaran tots els actes. I és que, malgrat reduir la seua durada, no s’ha eliminat cap de les activitats típiques d’aquesta fira, que és de les més antigues del País Valencià.

El primer cap de setmana els visitants trobaran, entre altres propostes, els cotxes nous i d’ocasió, artesania, el túnel del vi i la multitudinària benedicció d’animals. Mentre, el segon i últim cap de setmana tindrà com a protagonistes el mercat medieval i la XXIV Fira Ramadera.

Nota

A Infobenissa ja està disponible el Programa de la Fira i Porrat de Sant Antoni 2012.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/