Inici » Notícies » Festes

Francisco Buigues va llegir el pregó de les festes patronals

19 d'abril de 2016 No hi ha comentaris
El metge Francisco Buigues

El metge Francisco Buigues

El dissabte va tindre lloc a l’església el pregó de les festes de la Puríssima Xiqueta 2016, a càrrec del metge Francisco Buigues. A l’acte van assistir les autoritats locals i els festers de les quintes del 1975, 1998 i 2008 i centenars de veïns que van omplir el temple parroquial.

Buigues, nascut a Teulada, casat amb una benissera i pare d’un fester de 18 anys, va exaltar les festes de Benissa; va recordar la seua experiència com a fester l’any 1984, un any singular, el del III Centenari; va descriure la càrrega emotiva de molts actes, com la processó, l’ofrena, el cant de la Salve…; va reconèixer la gran tasca de les Comissions de Festes; i finalment va convidar a veïns i visitants a gaudir d’aquests dies de festes:

La presidenta de la Comissió de Festes, Silvia Font, i el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, van felicitar el pregoner i li van lliurar diversos detalls. Per a acabar, la Banda de la Societat Lírica i Musical de Benissa i la Coral Benissenca van interpretar dos peces clau en les festes que s’aproximen, la Salve a la Patrona i l’Himne de Benissa.

Les Festes comencen divendres que ve, dia 22d’abril, amb l’acte de coronació de les regines i continuaran fins l’1 de maig.

Podeu llegiar al següent enllaç el text del pregó de les festes de la Puríssima Xiqueta 2016 de Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/