Inici » Notícies » Festes

Festes en honor a Santa Bàrbara a la partida de Pinos

30 de juliol de 2015 No hi ha comentaris
Ermita de Pinos

Ermita de Pinos

Aquest cap de setmana se celebraran a la partida de Pinos les festes en honor a Santa Bàrbara. Les festes començaran el divendres 31 de juliol amb un sopar de germanor en la plaça, amenitzada per l’actuació musical de Francisco Escoda.

El dissabte 1 d’agost se celebrarà una missa en honor a tots els difunts de la partida a les 19.30h. Per la nit, sopar de germanor a l’ermita, amenitzat per l’orquestra JEM, del grup Montecarlo.

El diumenge, la despertà serà l’inici a l’últim dia de festes, s’arreplegarà els festers i, posteriorment, es farà l’entrada del pa beneït. A les 10.30h se celebrarà una missa en honor a la seua patrona, Santa Bàrbara, seguida d’una processó i cants dels “Gojos”. Finalment els assistents podran participar a les tradicionals curses de galls i els festers repartiran refrescs per a tots.

Tot el que ho desitge podrà participar al concurs de brisca que començarà a les 18.00h i després es podrà gaudir de les danses populars. Ja per la nit hi haurà ball a càrrec de Duo Musical i els presents podran sopar i gaudir dels focs artificials com a fi de festa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/