Inici » Notícies » Festes

El Carnestoltes es farà el dissabte 5 de març

24 de febrer de 2011 No hi ha comentaris
Carnestoltes (foto del flickr d'Oryctes)

Carnestoltes (foto del flickr d'Oryctes)

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa ha començat a organitzar la festa de Carnestoltes, que se celebrarà el dissabte 5 de març.

Com a novetat enguany, s’ha preparat una festa de carnestoltes infantil per la vesprada. A partir de les 17.30 els xiquets es podran concentrar a la plaça del Portal des d’on es dirigiran en cercavila fins la glorieta Dolors Piera. Hi haurà jocs d’animació i tallers amb els quals passaran una vesprada molt divertida.

Ja per la nit, a partir de les 23.00, a la plaça del Convent podran acudir totes les persones que vulguen disfressar-se i passar una nit divertida. La cercavila anirà en tot moment acompanyada de música i discorrerà per diferents carrers del poble, arribant fins la plaça Jaume I, on es farà la “Cremà del Ninot” de Carnestoltes. Els participants podran gaudir de la música de l’orquestra J.J.Band i els festers del 2011 oferiran un servei de barra. A més, hi haurà premis a les millors disfresses individuals (50 euros) i de grups (100 euros), de les categories jove i adult.

Miquel Cabrera, regidor de Joventut, convida a tot el poble i als pobles veïns que vinguen a gaudir del Carnestoltes de Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/