Inici » Notícies » Festes

El carnestoltes arriba aquest dissabte a Benissa

15 de febrer de 2012 No hi ha comentaris
Cartell anunciador dels Carnestoltes 2012 a Benissa

Cartell anunciador dels carnestoltes

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa de la qual és responsable Jorge Ivars, ha començat a organitzar la nit de Carnestoltes, que se celebrarà dissabte que ve 18 de febrer. A partir de les 23.00, a la plaça del Convent, podran acudir totes les persones que vulguen disfressar-se i passar una nit divertida.

La cercavila anirà en tot moment acompanyada de música a càrrec de “Bunpada Batukada” i passarà per diferents carrers del poble, arribant fins la plaça Jaume I, on es cremarà el Ninot de Carnestoltes. A continuació, tots els assistents podran gaudir amb l’actuació de l’Orquestra “Scream”.

A més hi haurà premis per a les millors disfresses individual (50 euros) i de grups (100 euros), de les categories jove i adult.

Cal recordar també que el dia 18 a les 17.30 se celebrarà el carnestoltes infantil. El lloc de concentració serà la plaça del Portal i acompanyats per “Bunpada Batukada” faran una cercavila per diferents carrers finalitzant en la glorieta Dolors Piera on hi hauran jocs i tallers per als xiquets.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/