Inici » Notícies » Festes

Comencen les festes de Moros i Cristians a Benissa

24 de juny de 2009 No hi ha comentaris

Aquest dijous dia 25 de juny comencen les Festes de Moros i Cristians de Benissa, que se celebren com cada any per aquestes dates, en honor a Sant Pere, i que aquesta vegada estaran capitanejades per les filaes Batalladors i Beduïnes.
Per començar, el dijous per la nit es concentraran totes les filaes al recinte del Castell i realitzaran un sopar de germanor, que estarà amenitzada per un grup musical. El divendres, a les 23.00, tindrà lloc l’Acte de presentació de banderoles, abanderats, ambaixadors i capitans i el pregó de festes a càrrec de Francisco López Pérez, president de la UNDEF.

El dissabte dia 27 de juny destaca l’ofrena de flors i missa en honor a Sant Pere, a partir de les 19.30 i el setge del bàndol moro, que començarà al Convent a les 23.30.

El diumenge serà el dia de la Gran Entrada de les Filaes, a partir de les 20.00 des del carrer València i el dilluns li tocarà el torn al setge cristià, a les 12.00 a la plaça. En acabar, es lliuraran els premis del Concurs de Caps d’Esquadra Infantils.

L’actual president de l’Associació de Moros i Cristians, José David Ivars tancarà aquesta etapa, renovant-se la junta a partir del mes de setembre.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/