Inici » Notícies » Festes

Benissa revisa les normes sobre el funcionament dels casals i penyes de joves a les Festes

27 de febrer de 2019 No hi ha comentaris
Dia de les Anyades

Dia de les Anyades

El Ple de Benissa va donar llum verda ahir a la revisió, estudi i aprovació de les normes sobre el funcionament dels casals i penyes de joves a les Festes. Domènec Miralles, regidor de Festes, va remarcar que enguany s’avança el termini d’inscripció de les penyes, prèvia sol·licitud en l’OAC. Aquesta sol·licitud s’haurà de realitzar, en aquest cas per a les festes de la Purisima Xiqueta de 2019, des del dia 1 de març fins a l’1 d’abril (ambdòs inclosos), desestimant-se totes aquelles que es presenten fora d’aquest període.

Aquestes penyes i casals són un punt de trobada i diversió, i en els últims anys s’ha constatat un augment significatiu d’aquests espais. Pròximament es convocarà una reunió informativa on es convoca a la gent jove de les penyes i també a tota persona interessada en llogar o cedir un espai per a una penya o casal. L’objectiu és aconseguir una regulació amb la major participació possible, que permitisca previndre possibles problemes de convivència ciutadana, seguretat o higiene.

Altres punts aprovats van ser la proposta per a ajornar l’entrada en vigor de l’ordenança fiscal de la taxa per transport públic urbà –Benibús-, una altra proposta sobre calendalitzar les assemblees participatives als barris del poble, l’estudi i aprovació del Pla d’Integració i convivència i la proposta de felicitació i/o condecoració a dos policies locals, una proposta que es remetrà a l’Ivaspe.

Sobre la RPT, amb la que es regula la situació laboral de la plantilla de Benissa després de 15 anys amb les mateixes condicions, es va parlar que la Subdelegació de Govern ha demanat anul·lar l’acord del ple de març de 2018, que va comptar amb l’aprovació parcial de la RPT amb els vots favorables de l’Equip de Govern i del PP, i l’abstenció d’Isidor Mollá, Regidor no Adscrit. En el ple es va explicar que, una volta es tinga més informació, està previst convocar una Taula extraordinària de negociació perquè la corporació i els sindicats consensuen accions a seguir per a continuar amb el procés.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/