Inici » Notícies » Festes

Benissa prepara la VII edició del betlem itinerant

16 de desembre de 2005 No hi ha comentaris

El pròxim dia 18 de desembre s’escenificarà a Benissa la VII Edició del Betlem Itinerant. A partir de les 18 hores i des del Centre Social Bèrnia, partirà aquest betlem que recorrerà els carrers principals de la localitat, Sant Josep, Sant Domènec, Santa Bàrbara, Plaça del Portal, Puríssima Xiqueta i Plaça Jaume I, on en arribar, en el Portal, es cantaran nadales.

Organitzat per la regidoria de Tercera Edat, Participació Ciutadana i l’Associació de Jubilats i Pensionistes Bèrnia, el Betlem Itinerant comptarà novament enguany amb la composició humana d’estampes nadalenques en punts destacats des del Carrer Puríssima fins a la Plaça Jaume I.

S’espera una participació de més de 500 persones, ja que col·laboraran les associacions següents: Júniors Benissa, Associació de Carreters i Cavallistes, Associació d’Ames de Casa, Agrupació de Tambors i Cornets, Guarderia Bambi, Club Hípic, Protecció Civil, Asebe, Rondalla Cultural de Benissa, L’Esbard Dansaire.

Tampoc els animals faltaran a aquest esdeveniment, que comptarà amb la presència dels típics bous, burres, cavalls i fins a un dromedari.

En finalitzar el betlem, la rondalla interpretarà diverses nadales i tots els participants i el públic assistent seran convidats a una xocolatada.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/