Inici » Notícies » Festes

Benissa inaugura la Fira i Porrat de Sant Antoni

18 de gener de 2014 No hi ha comentaris
Detall del cartell de la Fira i Porrat de Sant Antoni 2014 a Benissa

Detall del cartell de la Fira i Porrat

Ahir divendres va tindre lloc la inauguració oficial de la Fira Porrat de Sant Antoni de Benissa, acte en què les autoritats locals van visitar l’exposició organitzada per l’Associació de Moros i Cristians on es va poder admirar vestuari, fotografies i altres motius festers, i després es van dirigir cap al tradicional “Túnel del Vi”, organitzat per la Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta, i el mercat-exposició de vehicles nous i d’ocasió. També es va inaugurar la II Fira Artesana Ambulant al carrer Puríssima, i l’exposició “Joguets”, organitzada per l’Associació de Mestresses de casa. Finalment, al Taller d’Ivars es va inaugurar l’exposició pictòrica de Steve Adam “El paisatge elaborat” i a les 20.30h, la Banda de la Societat Lírica i Musical va oferir un concert.

Per a aquest dissabte i el diumenge 18 i 19 de gener s’han programat diverses activitats per a tots els públics. El diumenge se celebrarà la tradicional benedicció d’animals, el XXVé Obert Internacional d’Escacs, el dia de la bicicleta, el concurs de paelles i el “Túnel del Vi” que se situarà a la Placeta Vella. A més, les atraccions infantils ompliran el Passeig Dolors Piera i no faltaran els esdeveniments esportius durant tots els dies de la fira. El Grup de Muntanya Margalló muntarà el rocòdrom i el diumenge 19 l’Esbard Dansaire oferirà una actuació a la placeta de l’Església Vella a les 11.30h.

El cap de setmana del 24 al 26 de gener estarà dedicat al mercat medieval, el qual s’inaugurarà la vesprada del divendres 24 de gener. Com a novetat enguany, s’àmplia el mercat fins el carrer Sant Nicolau, sumant-se al carrer Puríssima i carrer Sant Antoni. Eixe cap de setmana també s’exposaran vehicles antics i d’època, es podrà visitar la fira ramadera al carrer Palmera i es farà el concurs de paella d’espinacs. També, com a novetat, el dissabte 25 i el diumenge 26, als baixos del passatge, els visitants podran gaudir de l’exposició “Avicultura Autòctona: la gallina alacantina i altres races”.

Pel que fa a l’apartat musical, a més de l’actuació de la Banda el divendres de la inauguració, s’ha programat una Trobada de Corals, per al dissabte 18 de gener a les 20.30h i una Trobada de Rondallas, el dissabte 25 de gener a les 20.00h. Totes les actuacions seran al Taller d’Ivars.

Les atraccions infantils oferiran preus reduïts dos dies, els divendres 17 i 24 de gener, a 1,5 euros.

A Infobenissa podeu trobar el programa detallat de la Fira i Porrat de Sant Antoni 2014 a Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/