Inici » Notícies » Festes

Benissa es prepara per a les festes de Moros i Cristians

22 de juny de 2016 No hi ha comentaris
Presentació del programa de les festes de Moros i Cristians 2016 de Benissa

Presentació del programa de les festes de Moros i Cristians

Benissa està immersa en la preparació de les festes de Moros i Cristians en honor a Sant Pere, que se celebraran de l’1 al 4 de juliol. Així ho han anunciat el batle, Juan Bautista Roselló, la regidora de festes, Francis Esquerdo i el president de l’Associació de Moros i Cristians, Ximo Nadal.

Es tracta de les festes més importants de l’estiu ja que tenen un gran atractiu turístic per la seua música, color, pólvora, vestits i per la gran participació de la gent. I com ha anunciat Roselló, està previst que es tramite la seua declaració com a festes d’interès turístic.

En aquesta ocasió, les filaes Taifes Eslaus i Conqueridores ostentaran les capitanies, que estaran representades per Javier Ortolà Noguera i Cristina Sendra Roselló, respectivament i com a ambaixadors, Kiko Martínez Córdoba i Inma Font Morell.

El pregó, que tindrà lloc el divendres 1 de juliol de juny a les 23h, s’emmarcarà dins de l’acte de presentació de banderoles, abanderats, ambaixadors, capitans i estarà a càrrec de Joaqui Colomer Roselló. El dissabte li tocarà el torn a la gran entrada, a partir de les 20h, un dels actes més vistosos i que rep l’afluència de molts veïns i visitants.

A Infobenissa podeu trobar el programa de les festes de Moros i Cristians 2016 de Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/