Inici » Notícies » Festes

Benissa comença les festes en honor a Sant Antoni de Pàdua

12 de juliol de 2019 No hi ha comentaris
Processó de Sant Antoni

Processó de Sant Antoni

El barri de Sant Antoni de Benissa celebra fins al diumenge les festes al seu patró, Sant Antoni de Pàdua. Els festejos començaran aquesta nit amb un sopar popular amb el veïnat que comptarà amb l’acompanyament del grup Trilogy.

Demà dissabte, les campanes voltejaran a les 12 del migdia per a anunciar que Benissa està de festa i se celebrarà la tradicional entrada de la murta. A la vesprada serà el moment de la diversió per als menuts i no tan menuts, amb un gran nombre d’activitats infantils en el barri. Ja entrada la nit hi haurà un sopar de cabasset en els carrers del barri i la jornada acabarà amb l’actuació del Trio Valentino.

El diumenge dia 14 serà el dia gran dels festejos en honor a Sant Antoni de Pàdua, a les 10.30 serà la processó amb la imatge del venerat patró pel veïnat i una vegada concloga se celebrarà la missa solemne en el seu honor.

En concloure l’ofici religiós es produirà la benedicció dels tradicionals ‘rollets’. I per a menjar, tots els assistents, devots i veïns podran gaudir d’una paella gegant, que conclourà amb una cuba d’aigua per a refrescar-se.

Festes a Pedramala

L’agenda festiva no s’acaba a Benissa, ja que la setmana vinent se celebren les festes a la partida de Pedramala a la qual estan convocats tots els veïns de la zona, però també nombrosos benissers i benisseres. Seran del 19 al 21 de juliol.

La primera jornada festiva és el dia de la partida amb un gran sopar de germanor a l’era de l’ermita, el dissabte és el dia de la vespra i hi haurà un campionat de brisca i a la nit vetlada musical.

No serà fins al diumenge 21 quan arribe el dia gran d’aquestes festes, amb una missa solemne i posterior processó en honor a Sant Vicent Ferrer i a la nit, tots els festers, veïns i visitants en general podran gaudir d’una vetlada musical.

Font de la notícia: Diario Información

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/