Inici » Notícies » Festes

Arriba l’elecció de les regines de festes Puríssima Xiqueta 2013

1 de setembre de 2012 No hi ha comentaris

Benissa es vestirà de gala dissabte que ve, dia 8 de setembre, amb motiu de la celebració de l’acte d’elecció de les regines de les Festes Patronals 2013, acte que tindrà lloc a la glorieta Dolors Piera i que començarà a les 22.30h. Per a això la Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta 2013, porta setmanes preparant i organitzant l’acte, perquè siga del gust de tot el poble de Benissa i visitants que vulguen conèixer “in situ” les que seran les que durant les pròximes festes patronals de Benissa ostenten els càrrecs de regines.

L’acte s’iniciarà amb les festeres infantils, nascudes l’any 2005. D’un total de 9 xiquetes de la comissió infantil, 5 d’elles dipositaran en l’urna la seua possibilitat de ser nomenades com a regina infantil de festes 2013. Andrea López Pineda, regina infantil del 2012 serà l’encarregada de triar la papereta a l’atzar.

La segona part de l’acte, serà la que designarà la futura regina de les festes 2013 a Benissa, elecció a la qual concorren 12 joves benisseres de les 26 que formen part de la Comissió, nascudes totes elles l’any 1995. La regina de l’any 2012, María Serra Juan, serà l’encarregada de triar el bitllet amb el nom de l’afortunada, a l’atzar. L’acte serà presentat, durant la primera part, pels xiquets Maite Santacreu i Aitana Argudo, i durant la segona part, per Ana Maria Noguera i Toni Lorente. El disseny de l’escenari és a càrrec de la Comissió de Festes, dissenyat per Toni Moreno, pare d’un fester infantil. Només podem avançar, que serà un disseny impactant que recrearà una part de l’interior de l’Església Parroquial de la Puríssima Xiqueta.

Com a novetat principal en aquesta edició cal destacar que l’assistència a la gala serà gratuïta. Comentar també que en el descans entre les corresponents eleccions de les regines del 1995 i 2005 es realitzarà el sorteig de la rifa d’un sopar per a dues persones al Restaurant Bon Gust de Benissa.

Des de la Comissió de Festes 2013 de Benissa, han anunciat que estan posant tot el seu interés i esforç perquè aquesta nit màgica, plena de sorpreses i emocions, siga del gust de tots i es puga conèixer el nom de les protagonistes de les festes. La Comissió convida a participar i gaudir d’aquesta nit a tots els veïns i visitants.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/