Inici » Notícies » Festes

Aquest dissabte tindrà lloc l’elecció de les regines de Festes Puríssima Xiqueta 2012

6 de setembre de 2011 No hi ha comentaris

Benissa es vestirà de gala el dissabte que ve, dia 10 de setembre, amb motiu de la celebració de l’acte d’elecció de les regines de les Festes Patronals 2012, acte que tindrà lloc a la glorieta Dolors Piera i que començarà a les 22.30h. Per això la Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta 2012, porta setmanes preparant i organitzant l’acte, perquè siga del grat de tot el poble de Benissa i visitants que vulguen conèixer “in situ” les que durant les pròximes Festes Patronals de Benissa ostenten els càrrecs de regines.

L’acte s’iniciarà amb les festeres infantils, nascudes l’any 2004. Un total de 8 xiquetes de la comissió infantil, totes elles molt il·lusionades, dipositaran en l’urna la seua possibilitat de ser nomenades com a regina infantil de festes 2012. Idoya Pineda Botella, regina infantil del 2011 serà l’encarregada de triar la papereta a l’atzar.

La segona part de l’acte, i el que major nombre d’il·lusions presenta, serà el que designarà la futura regina de les festes 2012 a Benissa, elecció a la qual concorren 12 joves benisseres de les 18 que formen part de la Comissió, nascudes totes elles l’any 1994. La regina de l’any 2011, Verónica Reus Martí, serà l’encarregada de triar el bitllet amb el nom de l’afortunada, a l’atzar. L’acte serà presentat, durant la primera part, pels xiquets Marisa Avenza Ivars i Sergio Garcia Palací, i durant la segona part, per Ramón Ivars i Inma Font. El disseny de l’escenari és a càrrec de la Comissió de Festes, des de la qual s’ha avançat que serà senzill però impactant.

Des de la Comissió de Festes 2012 de Benissa, han anunciat que estan posant tot el seu interès i esforç perquè aquesta nit màgica, ompli de sorpreses i emocions, siga del grat de tots i es puga conèixer el nom de les protagonistes de les festes.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/