Inici » Notícies » Festes

Ángela Bertomeu Vizuete i Carla Gisbert Baidal, regines de la Puríssima Xiqueta 2015

15 de setembre de 2014 No hi ha comentaris
Ángela Bertomeu Vizuete

Ángela Bertomeu Vizuete

Dissabte passat va tindre lloc l’acte d’elecció de les regines de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2015. Un total de 9 xiques, de 22 festeres, van optar a regina major, sent triada a l’atzar Ángela Bertomeu Vizuete. Les seues dames van ser Luz López Clemente (1a dama) i Andrea Marqués Cardona (2a dama). La sort va triar a Carla Gisbert Baidal com a regina Infantil, entre 10 xiquetes, de les quals només 4 es van presentar al càrrec. Les seues dames van ser Francesca Pastor Garlito (1a dama) i Ainoa Morcillo Pérez (2a dama). Les regines del 2014, Adela Simó Amorós i Ainoa Ortolà Mulet, juntament amb les seues respectives dames, van ser les encarregades de triar les paperetes de les afortunades.

L’acte, que va començar a les 22.30h, es va fer en un escenari que recreava la font de la plaça Jaume I, l’estàtua de Dolores Piera i els antics porxos de Benissa. Un gran treball de decoració que no va passar desapercebut. També es va recordar la figura de Pere Bigot.

Carla Gisbert Baidal

Carla Gisbert Baidal

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, la regidora de Festes, Raquel Soliveres, i el president de la Comissió de Festes, Raúl Martínez, van tancar aquest acte desitjant el millor als nous festers i regines del 2015. També van aprofitar l’ocasió per a animar a tots els veïns perquè seguisquen participant en les activitats que la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2015 té previst realitzar aquests mesos.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/