Inici » Notícies » Esports

Vela: Aquest cap de setmana s’ha celebrat el VII Trofeu Club Nàutic Les Bassetes

11 de juny de 2007 No hi ha comentaris

Un total de 20 catamarans es van ser preinscriure en el VII Trofeu Club Nàutic Les Bassetes en la prova, i finalment en van participar 15, la qual cosa va suposar la participació de vora 30 participants que van competir tot el cap de setmana. L’afluència va ser menor donada la coincidència amb el Campionat d’Europa de la Classe A de catamarà. La competició va Comptar amb diverses classes entre elles les quals cal destacar la classe Hobie 16 , Hobie 18, HGetaway i Dart 18.

El dissabte amb absència de vent el comité organitzador i el jutge de regates van optar per donar el començament de les proves a les 14.05 encara que tan sols va ser possible disputar-ne una sola.

El diumenge un lleu plugim, així com un cel nuvolós i per descomptat l’abandó del nostre amic el vent feia presagiar l’anul·lació de les proves i per tant la finalització de la regata, però malgrat tot això a les 13.00 es donava l’eixida, l’entusiasme dels participants i una millora de les condicions meteorològiques van fer possible que una vegada arribats al camp de regates es continuara amb la celebració del Trofeu.

La classificació general del dissabte indicava possibles guanyadors. Liderava Sandiakippas amb el seu Hobie 16, encara que en disputar-se tan sols una prova no es podia predir el guanyador final.

El diumenge, van empitjorar les condicions meteorològiques però no obstant això va ser possible disputar 2 proves. Donant fi a les mateixes, la General confirmava els auguris del dissabte, i van quedar en els primers llocs Sandiakippas, encienda.com, i Chica10, classificant-se en:

1r lloc Sandiakippas tripulat per Fede Selfa i Rocio Piris.

2n lloc Encienda.com tripulat per Mariano Mompeán i Sagrario Llorens.

3r lloc Chica 10 tripulat per Mark Dobbelaire i Claudio J.Higor.

La classificació final va quedar de la següent forma:

CLASSE “INTERSÈRIES”

1r Classificat

Sandiakippas.com
Fede Selfa i Rocío Piris (Club Cullera Garbí)

2n Classificat

Encienda.com
Mariano Mompeán i Sagrario Llorens (Independents)

3r Classificat

Chica 10
Marc Dobbelaire i Claudio J.Higor (CN La Vila Joiosa)

El lliurament de Trofeus va ser presidit per En Pedro Martínez Ortolà president del Club Nàutic Les Bassetes. Va comptar amb la presència d’En Miguel Sánchez secretari de la FVCV i Augusto Brunet de l’EV Las Antípodas. Després del lliurament de trofeus es va oferir una picadeta a tots els participants i autoritats.

En finalitzar el lliurament de trofeus per part de tots els participants i presents es va aplaudir la bona organització i bon desenvolupament de la prova.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/