Inici » Notícies » Esports

Queden 10 dies perquè comence la Barcelona World Race

22 de desembre de 2010 No hi ha comentaris
L'Estrella Damm en aigües de Barcelona

L'Estrella Damm navegant aquest dilluns a Barcelona

L’Estrella Damm dels patrons Alex Pella i Pepe Ribes es troba a deu dies del somni per al qual s’han estat preparant durant gairebé dos anys, la Barcelona World Race. Amb més de 32.000 milles navegades i centenars d’hores de treballs de reforma en drassana, aquestes últimes jornades són per als retocs i la tranquil·litat. A més, són dies de compartir amb la família i els amics.

En el pla dels retocs, l’Estrella Damm va realitzar el dilluns la que va poder ser la (pen)última navegació de proves de l’equip abans de l’eixida de la volta al món el proper 31 de desembre. Una simple revisió de veles i sistemes per no parar la màquina que és l’IMOCA Estrella Damm, i que servirà entre altres coses per a decidir quanta càrrega de combustible portarà el vaixell a bord per alimentar els pilots automàtics, l’hidràulic de la quilla basculant o els sistemes de comunicació, un dels “secrets” més ben guardats en aquests dies. El dimarts de matí ha estat dedicat al repàs dels equips informàtics i de comunicació d’a bord, posant-los a punt per poder compartir l’aventura de l’Estrella Damm amb la resta del món mitjançant l’enviament d’imatges o les videoconferències.

Pel que fa als moments de relaxament, aquest dimarts s’ha viscut un de molt especial: el dinar de Nadal de l’equip al Reial Club Nàutic de Barcelona, club al qual representa l’Estrella Damm. Ha estat gairebé un dinar de comiat abans de l’eixida, amb què els patrons han volgut agrair el treball realitzat per l’equip de terra en aquest temps de preparació per a la volta al món. “Tots han treballat molt dur posant el barco a punt, i ara ens toca a nosaltres fer la resta durant la regata”, afirma Pepe Ribes.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/