Inici » Notícies » Esports

Presentació dels equips de bàsquet de Benissa

18 de desembre de 2015 No hi ha comentaris
Presentació dels equips de bàsquet de Benissa. Temporada 2015/2016

Presentació dels equips de bàsquet de Benissa. Temporada 2015/2016

Dissabte passat va tindre lloc, al Palau Sant Pere de Benissa, la presentació conjunta dels equips que juguen a bàsquet al poble.

L’acte va començar amb una desfilada dels alumnes que componen l’escola, en concret les categories: prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. Els xiquets van saludar al públic assistent i una vegada que estaven en formació van ser els jugadors components dels equips júnior i sènior els que van anar saludant a tots els xiquets. Amb la presència de tots els jugadors a la pista, van prendre la paraula Álvaro Mendoza, en qualitat de vicepresident del Club i Arturo Poquet, com a regidor d’Esports, els quals van animar als joves a seguir entrenant i van agrair la presència de familiars i simpatitzants del club.

Després de la presentació, es van realitzar les fotografies a tots els equips i una foto conjunta. Es va acomiadar l’acte convidant a tots els assistents a un aperitiu oferit pel Club de Bàsquet Benissa, aprofitant que enguany s’ha celebrat el 50é aniversari del començament del bàsquet a Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/