Inici » Notícies » Esports

Pilota: L’equip de Sagunt s’imposa al Benissa

29 d'abril de 2008 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 29 d’abril de 2008:

L’equip de l’Ajuntament de Sagunt compost per Núñez, Dani i Hèctor segueix liderant la classificació del grup A en la primera Copa d’escala i corda President de la Diputació de València, després que diumenge passat, aquest combinat s’imposara a l’equip de l’Ajuntament de Benissa format per Álvaro, Jesús i Hernández, per 60 a 45, en la partida que va tindre com a escenari el Trinquet de Sagunt.

En aquesta competició participen un total de huit equips distribuïts en dos grups que s’enfrontaran en trenta-cinc partides organitzades en dues fases regulars, a més de les semifinals i la final, que es jugarà al millor de tres partides. La Copa “President de la Diputació de València” pretén convertir-se en el segon torneig de referència juntament amb el Circuit Bancaixa de la mateixa modalitat esportiva.

En aquest sentit, el regidor d’Esports, José Luis Martí, assenyala que “aportem un equip per a participar en aquest torneig i seguirem amb més competicions que se celebren al llarg d’any”. L’objectiu és estar “presents en diversos esdeveniments culturals i esportius”, ha recalcat.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/