Esports

Paterna 1 – UE Benissa 1

Disputat encontre, marcat per les jugades a pilota parada i que va acabar amb un resultat just. En la primera part, Jawi va avançar els locals amb un magistral lliure directe que es va colar per l’esquadra dreta de la porteria de Goyo. El Paterna va ser superior però no va saber concretar. En la represa, el Benissa va anar liderant a poc a poc i al minut 62 García va posar el definitiu empat al marcador.

Paterna. 1. Sergio, Simón, Juan Carlos (Edgar, min. 69), Calos Sanchis, Forés, Carlos, Grau (Raspa, min. 77), Jawi (Cristian, min. 62), Rober, Pichu (Álvaro, min. 77) i Iñaki. Benissa: 1. Goyo, Álex (Torres, min. 76), Xopa (Fosco, min. 35), Cristian, Ángel, Felipe, Marc, Stuart (Xavi Torres, min. 56), Guillén (García, min. 62), Toni i Auriña. Gols. 1-0, min. 29, Jawi. 1-1, min. 62, García. ÀRBITRE: Altava Márquez. TA T. grogues: El col·legiat va amonestar els jugadors visitants Xopa i Toni. camp: Gerardo Salvador, cabuda 500 espectadors.