Esports

Participació de l’Escola de Ciclisme Benissa a la Cursa de la Xara, Circuït BTT infantil CEMA 2016

Felipe Ivars,   3r al podi de La Xara
Felipe Ivars, 3r al podi de La Xara

Aquest passat diumenge es va disputar a La Xara una prova del calendari de competicions d’Escoles de ciclisme BTT de la Marina Alta. Acompanyats per l’entrenador Vicente Jaén, es van desplaçar 6 xiquets i joves de Benissa, que van participar en 4 de les 5 proves que es van celebrar.

És la primera ocasió en què dos dels ciclistes van aconseguir pujar al podi. Van ser respectivament Felipe Ivars, que va aconseguir un tercer lloc en la prova aleví, i Jorge Guzmán que va aconseguir un segon lloc a la prova cadet.

La prova va estar molt ben organitzada i es va arribar a una participació del voltant de 50 ciclistes. D’altra banda, eixe mateix matí, un altre ciclista aleví de Benissa, Raúl Cabrera, va participar en la prova federada d’Escoles de Ciclisme de Carretera a Oriola, aconseguint un meritori 6é lloc, en la categoria d’aleví de segon any.