Inici » Notícies » Esports

Margalló Trail Benissa reprén l’activitat

30 de juny de 2020 No hi ha comentaris
Els membres del Margalló Trail Benissa

Els membres del Margalló Trail Benissa

Amb l’arribada de l’estiu i respectant les mesures sanitàries, l’equip de corredors del Margalló reprén el contacte amb les muntanyes. El mes de març passat, Aisladís Perimetral a Benissa era l’escenari triat per a la presentació dels nous corredors que formen part de l’equip, així com l’equipament.

El Club de Muntanya Margalló vol transmetre un missatge a totes les persones amants de l’esport de contacte amb la natura, persones que valoren el medi ambient per damunt de qualsevol altra consideració: APUNTAR-VOS A l’EQUIP!

  • Si portes un temps corrent en solitari o en parella, aquest és el teu moment. Formar part de Margalló Trail Benissa és una via de motivació i orientació, PROGRESSARÀS EN L’ESPORT, a nivell competitiu i també si ho fas per plaer i per la teua salut.
  • Estaràs aconsellat, informat i assessorat pels teus companys d’equip, així com per persones que coneixen el món de la muntanya des que es va formar el club, l’any 1976.
  • Correràs en grup, sens dubte una gran motivació. Aquest aspecte no està renyit amb una planificació individual.
  • Major socialització. Et sentiràs part d’un grup que comparteix una manera de pensar.
  • Descomptes. Formar part del Club et suposarà un estalvi econòmic en diferents aspectes.
  • Plus de seguretat quan et Federes amb nosaltres en obtindre l’assegurança esportiva per a la pràctica d’esports de muntanya.

Informa’t en www-margallo-benissa.es

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/