Inici » Notícies » Esports

Lliuren els diplomes de monitor de futbol impartit per la Federació de la Comunitat Valenciana

10 de novembre de 2011 No hi ha comentaris
Participants al curs de monitor de futbol

Participants al curs de monitor de futbol

El dimecres 9 de novembre va tindre lloc al Palau Sant Pere el lliurament de diplomes del recentment celebrat curs de monitor impartit per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana.

Amb posterioritat a l’última sessió pràctica (prèviament s’havien organitzat 15 dies de sessions teòriques i pràctiques), es va procedir per part de Jesús Pereda en qualitat de coordinador del curs, Jaime Selfa en qualitat de director de l’Escola d’Entrenadors de Futbol de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, i Arturo Poquet com a Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, al lliurament dels certificats de monitor de futbol. Un total de 26 persones es van inscriure en aquest curs que es va fer a la sala polivalent del Palau Sant Pere i al Camp de Futbol Municipal de la Costa, sumant un total de 64 hores lectives. Amb aquest títol els monitors podran desenvolupar la seua tasca de monitors en equips de futbol base, fins a la categoria cadet provincial.

Durant aquest acte des de la Regidoria d’Esports es van establir converses perquè tinga lloc a Benissa un curs de monitors de futbol sala, donat que en aquesta comarca aquesta pràctica esportiva està molt arrelada. Finalment cal assenyalar que 8 persones de Benissa van obtindre aquest títol, pel que va ser el poble amb més participants.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/