Inici » Notícies » Esports

L’Estrella Damm de Pepe Ribes i Alex Pella ocupa el seu lloc al pantalà

18 de desembre de 2010 No hi ha comentaris
L’Estrella Damm al pantalà de la flota de la Barcelona World Race. Copyright Jorge Andreu/ Barcelona World Race

L'Estrella Damm al pantalà

Quan queden menys de dues setmanes per a l’eixida de la Barcelona World Race, els quinze vaixells participants havien de reunir-se hui divendres al pantalà de la flota assignat per l’organització al Port Vell de Barcelona. L’embarcació local Estrella Damm, dels patrons Alex Pella i Pepe Ribes, s’ha traslladat a les 11 del matí des del seu amarratge al Reial Club Nàutic de Barcelona.

Alex Pella, barceloní de pro, estava especialment emocionat en veure la flota d’IMOCA 60 reunida a la seua ciutat: “El pantalà està magnífic, i la carpa de l’Expo és impressionant. La veritat és que és al·lucinant estar a la meua ciutat com a participant d’una regata de tan alt nivell, i amb aquest desplegament. És emotiu perquè jo estic acostumat a participar en regates oceàniques que ixen de l’estranger, i poder viure-ho a la meua ciutat és molt especial.”

Per la seua banda Pepe Ribes es mostrava impacient en amarrar a l’escenari des d’on l’Estrella Damm salparà per donar la volta al món a dos el proper 31 de desembre: “Queda poc però en realitat per a mi queda molt per a l’eixida, perquè jo podria salpar demà mateix. Portem molt de temps preparant-nos per la Barcelona World Race i tenim moltes ganes que comence “.

Després d’amarrar els patrons de l’Estrella Damm i els seus rivals han atès els mitjans de comunicació en la trobada amb la premsa celebrada al futur Centre d’Interpretació de la Barcelona World Race, abans de l’obertura al públic i la inauguració oficial de l’Expo de la regata que tindrà lloc aquest dissabte.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/