Inici » Notícies » Esports

Les seleccions valencianes juvenils s’imposen en el torneig nacional de Benissa

2 de gener de 2007 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquest article aparegut al diari LAS PROVINCIAS el 2 de gener de 2007:

Els espectadors que van omplir la nova graderia coberta del camp municipal de La Costa de Benissa i les graderies supletòries, van gaudir aquest cap d’any amb les evolucions dels millors jugadors de futbol de les seleccions autonòmiques sub-14 i sub-18 de Ceuta, Castella-la Manxa i la Comunitat Valenciana que, de fet, va ser la vencedora de la primera fase del campionat nacional.

La Federació Valenciana de Futbol, l’Ajuntament de Benissa i la Unión Esportiva Benissa van organitzar l’esdeveniment. La puntuació d’aquesta primera fase acumula punts d’ambdues categories. Gràcies a la golejada dels sub-14 de l’última jornada, la Comunitat Valenciana va aconseguir el primer lloc provisional de la classificació. En la primera jornada del campionat, els valencians van guanyar 2 a 1 a Castella-la Manxa en categoria sub-14, el mateix resultat que van obtindre els sub-18.

En la segona jornada, el domini dels castellans va ser clar sobre Ceuta. Els sub-14 van guanyar 2 a 0, i 3 a 0 la selecció sub-18.

En l’última jornada, Castella-la Manxa i la Comunitat Valenciana es van disputar el primer lloc.

La golejada de la sub-14 valenciana a la ceutí per 13 a 0, i la victòria escassa per 1 a 0 dels sub-18, va servir per a aconseguir els nou punts i la mitjana de gols als equips valencians.

La selecció valenciana de futbol sub-14 la componen actualment cinc jugadors del València, tres de l’Hèrcules i de l’Elx, dos del Castelló i del Plus Xàtiva i un de l’Alboraia, el Llevant i Crack’s. El seu entrenador és Francisco Alfaro.

En la selecció sub-18 militen sis jugadors del València, quatre del Llevant, tres del Castelló i un de l’Elx, Crack’s, Olímpic de Xàtiva i Tavernes.

Els assistents als partits van destacar l’organització impecable del torneig davant les autoritats municipals i federatives.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/