Inici » Notícies » Esports

La torxa dels Minijocs va passar per Benissa

23 d'abril de 2013 No hi ha comentaris
Recepció de la torxa dels Minijocs a Benissa

Recepció de la torxa dels Minijocs

El divendres 19 d’abril, va tindre lloc a Benissa el tradicional recorregut de la torxa dels “Minijocs” , anunciador en cadascun dels pobles, de la pròxima celebració d’aquesta activitat. L’acte com és habitual a Benissa, va estar dirigit als joves participants de l’edició de 2013.

La torxa en aquesta ocasió es va traslladar fins el Palau Sant Pere, on es va llegir un manifest on s’expressen les característiques de l’activitat esportiva dels “Minijocs”.

Després, tots els alumnes de les escoles esportives presents i en companyia del regidor d’Esports, Arturo Poquet Ribes, i d’alguns monitors de l’Àrea Esportiva, van anar passant-se la torxa dels “Minijocs”, que va vindre del poble de Calp i que una vegada present a Benissa es lliurarà al poble de Teulada.

Cal assenyalar que aquesta activitat tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de maig a Dénia, on s’espera que al voltant de 1000 xiquets i xiquetes de tota la Marina Alta juguen i participen en diferents modalitats esportives.

La representació de Benissa serà la següent:

– Futbol: 20 participants.
– Futbol sala masculí: 16 participants.
– Futbol sala femení: 10 participants.
– Bàsquet infantil masculí: 10 participants.
– Handbol: 12 participants.
– Natació: 2 participants.
– Gimnàstica Rítmica: 1 participant.

Cal assenyalar que els participants, excepte els d’handbol, que seran alevins, la resta seran infantils, és a dir de 13 i 14 anys.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/