Inici » Notícies » Esports

La torxa dels Minijocs passa per Benissa

4 de març de 2011 No hi ha comentaris
Presentació de la torxa dels minijocs a Benissa

Presentació de la torxa a Benissa

Hui a Benissa ha tinhut lloc el tradicional recorregut de la Torxa dels Minijocs , anunciador a cadascun dels pobles de la propera celebració d’aquesta activitat. L’acte com és habitual a Benissa va estar adreçat al alumnes de les escoles públiques Pare Melchor i Manuel Bru.

A causa de la pluja la torxa en aquesta ocasió es va traslladar fins el Palau Sant Pere on es va llegir un manifest on s’expressen les característiques de l’activitat esportiva dels Minijocs.

Després 2 alumnes, Aina Bertomeu i Alejandro Reordino, respectivament de les escoles Pare Melchor i Manuel Bru, acompanyats del Regidor d’Esports Paco Montagut, i dels monitors de l’Àrea Esportiva, Angel Guillem i Rafa Termis, es van fer una fotografia.

Cal assenyalar que aquesta activitat tindrà lloc els dies 1 2 i 3 d’abril a Dénia, on s’espera que al voltant de 1000 xiquets i xiquetes de tota la Marina Alta juguen i participen en diferents modalitats esportives.

La representació de Benissa serà la següent:

Futbol 20 participants.
Futbol Sala masculí 15 participants.
Bàsquet Infantil masculí 11 participants.
Bàsquet Infantil femení 10 participants.
Handbol 14 participants.
Natació 3 participants.
Atletisme 1 participant.
Gimnàstica Rítmica 3 participants.

Cal assenyalar que els participants excepte els d’handbol que seran alevins, seran de la categoria infantil, és a dir de 13 i 14 anys. En l’anterior edició Benissa, entre altres coses, va quedar campió de futbol i d’handbol.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/