Inici » Notícies » Esports

La pràctica d’activitats esportives per part dels joves ha convertit la zona esportiva de la Capella en punt de trobada

20 de febrer de 2019 No hi ha comentaris
Les pistes esportives de la Capella

Les pistes esportives de la Capella

Al barri de la Capella s’ha habilitat una zona esportiva que ja funciona a ple rendiment per joves del poble que practiquen activitats esportives com el futbol, el bàsquet o el patinatge.

Aquesta zona esportiva és un espai condicionat sobre una superfície de 16 metres d’amplària i 27 metres de longitud, convertint-se en dues pistes al costat d’unes graderies per al públic. A més, és important destacar, que l’espai compta amb una tanca de seguretat i enllumenat òptim per a les activitats esportives que allí es realitzen.

Cal assenyalar, que després d’aquestes primeres setmanes d’ús i el bon acolliment de la instal·lació per part d’infants i adolescents, amb tal de respectar a tots els usuaris de l’espai, l’Ajuntament ha publicat una sèrie de recomanacions sobre bons usos i en relació a aspectes com el soroll, horaris d’ús, els desaprofitaments generats pels usuaris o la prohibició de consum d’alcohol en el recinte.

Aquesta actuació va ser consensuada en el seu moment amb els veïns i veïnes de l’entorn, la qual cosa va permetre tancar aspectes com a horaris d’ús de les instal·lacions o mesures de seguretat de l’entorn.

Per a l’Ajuntament de Benissa el fet que ja hi ha un nombre considerable d’afluència a les instal·lacions, suposa un motiu de satisfacció en veure com les usuàries i usuaris responen a les iniciatives de caràcter esportiu i lúdic generades des de l’Ajuntament.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/