Esports

Kyle Smith debuta a la primera prova de la categoria Supersport Superbike Fim World Fim Championship a Austràlia

Kyle Smith amb la nova moto

El pilot britànic, vinculat a la població de Benissa des de fa molts anys, Kyle Smith, començarà la seua marxa al campionat Superbike Fim World Fim Championship en el seu nou equipo Pata Honda CBR600RR, en la categoria Supersport 2015.

Smith, de 23 anys, va néixer prop de Huddersfield, al Regne Unit, però es va traslladar a l’Estat Espanyol amb la seua família des dels sis anys d’edat, vivint des d’aleshores a Benissa, on va començar la seua carrera com a pilot.

Després d’alguns anys i campionats regionals, va competir en tres Europeus de Superstock 600 amb una Honda CBR600RR Racedays en 2013, aconseguint la victòria a Jerez abans de pujar a la sèrie de Superstock 1000 la temporada passada. Amb dos podis en les huit carreres, l’esforç de Smith li va valdre la vuitena posició de la general i l’atenció de la direcció de l’equip Pata Honda del Mundial de Supersport.

La primera prova de Smith amb l’equip Pata Honda serà a Phillip Island (Austràlia), just per davant de la primera ronda del campionat del Món de Supersport d’aquesta temporada el 22 de febrer.

Kyle Smith ha declarat:

“…Aquesta és una oportunitat fantàstica per a mi – Tinc la moto, tinc l’equip darrere de mi, tinc el suport d’Honda, així que crec que això enguany podré demostrar qui sóc. M’agraden les màquines CBR i encara que hi ha un tall de noves sensacions per a mi i que cal aprendre enguany, no he tingut massa dificultats per a aprendre de nou circuits d’anys passats. S’inicia a Phillip Island, que tothom sembla que li agrada i jo he vist molts vídeos de carreres allí, així que no pot esperar. La posada a punt de la moto és la clau, per descomptat, però, amb l’experiència de l’equip Pata Honda darrere meu, no podia estar en una millor posició. Sempre he tingut pressió sobre mi mateix i jo sempre conduïsc per a guanyar. Aquest és el meu objectiu per a aquesta temporada….”

Ronald Tingues Kate – el director de l’equip-, ha comentat:

“…Supersport per a nosaltres sempre ha sigut com un banc de proves on tractem de portar els joves pilots en els quals creiem. Kyle coincideix amb aquest requisit i va mostrar algunes actuacions molt excepcionals sobre la Pata CBR en Superstock 1000 l’any passat. Ha demostrat que és un pilot adequat i, en una moto provada en un equip amb experiència, que realment pensem que pot fer bé. Tenim l’esperança d’aconseguir algun podi, però crec que de vegades serà capaç de fer-ho fins i tot millor que això…”.