Inici » Notícies » Esports

Inauguren les instal·lacions de la piscina coberta

26 de març de 2007 No hi ha comentaris

El dissabte passat va tindre lloc la inauguració de la piscina coberta municipal, a la qual va assistir el secretari autonòmic d’Esports, David Serra, el batle, Juan Bautista Roselló, el regidor d’Esports, Paco Montagut i el rector del poble, Domingo Sabater, qui va beneir les instal·lacions.

La piscina coberta de Benissa, situada a la zona esportiva del poble, al costat del Palau Sant Pere i el camp municipal de futbol, compta amb unes instal·lacions modernes i avançades. Compta amb un vas polivalent o “semiolímpic” d’unes dimensions de 25×12,5 metres, amb profunditat variable des de 2 fins a 2,30 metres, i reuneix totes les característiques necessàries per a fer competicions oficials en els sis carrers que té. Per altra banda, hi ha un vas d’ensenyament que estarà destinat a l’oci, l’ensenyament i la rehabilitació. Els dos vasos estan preparats perquè puguen accedir-hi persones discapacitades.

En la planta baixa es troba el gimnàs, dividit en dues sales amb una superfície total de 430 m2. A més s’ha creat un zona de tractament de 140 m2 amb cabines independents per a massatges, sauna amb capacitat per a 10 persones, bany de vapor, jacuzzi, etc. Tot això es completa amb uns amplis vestuaris i dutxes dotats amb taquilles, assecadors de monyo, etc.

La infraestructura ha sigut realitzada per Grupo Generala amb un pressupost de licitació de 2.556.146 euros i ha sigut subvencionada per la Conselleria d’Esports i la Diputació Provincial.

Fins el diumenge que ve dia 1 d’abril, tots els veïns podran visitar les instal·lacions i usar la piscina de forma gratuïta en horari de 9.00 a 14.00 i de 16.00 a 21.00 i el diumenge de 9 a 13.30. Durant aquests primers dies, es podran informar dels horaris, serveis i cursos que s’impartiran pròximament.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/