Esports

Futbol Sala: El Benissa derrota el Seguros Ginestar al seu camp (1-2)

Pel seu interés reproduïm aquest article aparegut al diari LAS PROVINCIAS el 8 de març de 2007:

Un dels duel de la Marina en la Regional Provincial de futbol sala es va viure en el pavelló de Dénia, on el triomf va ser per al Benissa que va sorprendre el Seguros Ginestar- Cinebank Dénia per 1 a 2.

El partit va començar molt bé per als interessos dels dianencs ja que quan tot just es portaven dos minuts de joc, va ser Abel qui va avançar el conjunt que dirigeix Juan Piera.

El Benissa, amb el marcador en contra, va prendre la decisió d’anar-se’n cap endavant, va buscar l’àrea del Dénia i va passar a dominar el partit. Els benissers van controlar el joc, encara que els va faltar encert en la rematada. El porter Sebas va tindre una destacada actuació i va evitar en la primera meitat que el Benissa aconseguira la igualada.

El S.Ginestar va tindre l’oportunitat més clara per a sentenciar el xoc quan mancant tres minuts per a arribar al descans una contra bén duta per Angel va fer eixir el porter del Benissa perquè aquest es féra amb el baló. L’acció va significar la targeta roja per al porter benisser, el que va comportar que deixaara el seu equip amb un jugador menys durant dos minuts.

Però aquest clar avantatge no va ser aprofitat pels dianencs, entre altres coses perquè el porter suplent del Benissa va tindre una gran actuació. En la segona meitat el joc va discórrer amb la mateixa tònica, domini del Benissa, bona disposició defensiva de l’equip dianenc, que va buscar sentenciar el partit en algun contratac.

Els minuts van anar avançant i el marcador no es va moure, encara que les ocasions més clares van estar en les botes dels jugadors locals, concretament de Jorge Llopis i Raúl Romera. Ja se sap que qui perdona acaba pagant-ho car i això va ser el que li va ocórrer a l’equip de Juan Piera, que en la recta final del partit, no va poder aguantar defensivament i en tot just tres minuts va veure com tot el treball es va anar en orris. Els dianencs van veure com l’oportunitat d’acostar-se a la segona plaça de la classificació s’evaporava.