Inici » Notícies » Esports

Èxit de l’Escola d’escacs de Benissa en el torneig per equips dels col·legis

21 de març de 2016 No hi ha comentaris
Xiquets participants al Torneig d'escacs per equips de col·legis

Xiquets participants al Torneig d’escacs per equips de col·legis

L’Escola del Club d’Escacs de Benissa, en col·laboració amb la Regidoria d’Esports, ha participat en el II Torneig Obert d’Escacs per col·legis de primària que es va desenvolupar diumenge passat, 13 de març al col·legi Sant Albert Magne de Montfort del Cid.

L’Escola d’Escacs va presentar a aquest torneig un total de 14 xiquets en tres equips, dos en representació del CEIP Manuel Bru i un del CEIP Pare Melchor, obtenint tots ells uns excel·lents resultats en quedar entre els 12 primers llocs tots els equips presentats.

Al torneig es van presentar un total de 25 equips en representació dels col·legis de les províncies d’Alacant, València i Albacete. Els equips de Benissa van eixir en bones posicions inicials, el CEIP Pare Melchor, va arribar a jugar per a aconseguir el primer lloc del torneig, plaça que els donaria la classificació per a jugar el Campionat d’Espanya per col·legis, que se celebrarà en el col·legi Gredos Sant Diego de Buitrago de Lozoya de Madrid. Però després de dues derrotes consecutives, va aconseguir el correcte novè lloc. Els equips del CEIP Manuel Bru, després d’una derrota inicial, van haver de remuntar des dels llocs de darrere per a aconseguir els llocs onze i dotze del torneig, demostrant una vegada més, que tot el treball de preparació i entrenament que es planifica al llarg de la temporada des de l’Escola d’Escacs té la seu recompensa. Els tres equips van aconseguir una copa.

Enguany, el Club d’Escacs de Benissa, amb la intenció de donar visibilitat als jugadors locals d’aquest bell esport, porta realitzant un gran desplegament d’activitats. A l’inici de l’any, va organitzar el torneig local de Reis, al que li va seguir el clàssic torneig de Fira i Porrat de Sant Antoni, a continuació es va encarregar d’organitzar la fase classificatòria per a la Final Provincial dels jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, i finalment la participació en aquest torneig. Aquestes iniciatives han sigut molt positives per als joves jugadors del club. Amb aquest plantejament de llarg abast, el realment important és veure als xiquets créixer en el seu joc i donar-los l’oportunitat d’anar adquirint l’experiència necessària per a poder afrontar grans reptes i competicions en un futur pròxim.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/