Inici » Notícies » Esports

Es registra l’associació GRD Gimnàstica Rítmica La Vall

28 de juny de 2012 No hi ha comentaris
Les components de l'associació de gimnàstica rítmica amb els regidors

Les components de l’associació de gimnàstica rítmica amb els regidors

Una nova associació forma part de la “Xarxa d’Associacions Municipal” (XAM). Concretament, el Grup de Recreació Esportiva Gimnàstica Rítmica la Vall, s’ha registrat com a associació a Benissa. Aquesta és la segona associació que s’incorpora al 2012 a la XAM i una altra més que ve a sumar-se a les múltiples associacions de tipus esportiu que posseeix el municipi.

L’associació compta amb la seva pròpia pàgina web www.ritmica-benissa.co.cc i també facebook.

La Regidora de Participació Ciutadana, Gloria Ivars, ha ofert tot el suport de la seua regidoria, i ha mostrat el suport també que té l’associació per part de la Regidoria d’Esports el responsable de la aqual és Arturo Poquet. Des de les regidories s’ofereix com a totes les associacions benisseres, les instal·lacions i serveis del Casal d’Associacions que poden ser consultats en l’apartat de Participació Ciutadana de la web municipal.

Ivars va comentar que “el registre d’una associació no és la fi sinó el principi d’un camí que farà gran a l’associació en proporció a la dedicació i el treball de les persones que la integren i a les activitats que realitzen per al poble de Benissa”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/