Inici » Notícies » Esports

Es presenta el I Torneig de Golf “La Marina d’Ifach”

28 d'agost de 2017 No hi ha comentaris
Cartell del Torneig de Golf

Cartell del Torneig de Golf

Divendres passat, 18 d’agost, va tindre lloc la presentació del I Torneig de Golf “La Marina d’Ifach” a les instal·lacions del Club de Golf Ifach, amb la presència del gerent del club, Juan Moragues, i els regidors d’esports dels Ajuntaments de Benissa Xavi Tro, de Teulada Mario Font i de Calp Domingo Sánchez.

El torneig es disputarà el 10 de setembre en el Club de Golf Ifach, amb la modalitat Stableford, amb dos categories per a homes i dones. El període d’inscripció finalitza el 6 se setembre i la inscripció pot realitzar-se per mail a info@golfifach.com o bé al telèfon 96 649 71 14.

S’han establert preus econòmics per a fomentar la participació, 26 € els visitants i 15 € els socis. En funció del nombre d’inscripcions s’establiran un o dos torns d’eixides. Cada participant amb green fee li serà lliurat un pack de benvinguda (amb material promocional de golf), i hi haurà premis amb lliurament de material i trofeu als guanyadors de cadascuna de les categories. Hi haurà igualment premi per a la bola més propera a bandera i el drive més llarg així com per al guanyador Scrach. En finalitzar la prova es lliuraran els premis amb sorteig de material i  d’altres camps. S’oferirà igualment un còctel als assistents.

Des del Club de Golf Ifach s’ha apostat per a obrir aquest esport a la ciutadania en general i fruït d’això són les diferents accions realitzades, batejos de golf gratuïts, cloenda del multiesport de Benissa, així com els convenis subscrits amb els ajuntaments veïns perquè puguen oferir el golf a les seues escoles esportives municipals.

El torneig està patrocinat pels ajuntaments de Benissa, Teulada i Calp sent l’organitzador el Club de golf Ifach.

 

 

 

 

 

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/