Esports

El Paterna acaba amb set i l’àrbitre suspén el partit a Benissa enmig de protestes

El Benissa-Paterna va acabar amb polèmica. L’eliminatòria va arribar a la pròrroga, i aquesta va començar amb un gol en pròpia porta dels visitants i amb un penal polèmic que va acabar amb dos jugadors del Paterna expulsats (es quedaven amb huit).

Amb 3-1, els visitants no volien tornar al camp i es van quedar 10 minuts al vestuari. Quan van tornar, un jugador es va lesionar i l’àrbitre va donar per acabat el partit en el minut set de la segona part del temps extra. Enmig de protestes, que van obligar a intervindre la policia i la guàrdia civil, va finalitzar l’encontre.

També va anar a la pròrroga l’Alberic-Benlloch. Els castellonencs van marcar (1-1) i segueixen lluitant per pujar a Tercera. Igual que l’Atlètic Saguntí (va perdre 3-2 davant el Ciutat de Gandia però va guanyar l’anada 3-1) i el Bunyol (va vèncer 1-0 i va fer bé el 2-1 a Mutxamel).