Inici » Notícies » Esports

El dissabte tindrà lloc el IXé Torneig de Futbol 8 Benjamí i Aleví Vila de Benissa

19 de maig de 2015 No hi ha comentaris
Cartell del IX Torneig de Futbol 8 Benjamí i Aleví Vila de Benissa 2015

Cartell del torneig

El pròxim dissabte, 23 de maig, a les 9 del matí està previst que s’inicie un dels tornejos de futbol més atractius dels últims anys, ja que comptarà amb la presència, entre d’altres, dels 2 equips més destacats de la província: l’Elx CF i l’Hèrcules CF. Aquests equips estaran acompanyats pel Ciutat de Benidorm, l’Ondarenc, el Calp CF i la Unió Esportiva Benissa.

Es disputarà un sistema de lliga de 2 grups en les dos categories, tant en la benjamí com en l’aleví. El torneig l’organitza l’Ajuntament de Benissa, mitjançant la Regidoria d’Esports, comptant amb la col·laboració de la UE Benissa i d’un grup de voluntaris de l’Escola Municipal de Futbol. Al migdia està previst un dinar pels 12 equips.

Després de la disputa de les semifinals, es fixen els horaris de la final a les 19.00h per a la categoria benjamí i a les 20.00h per a la categoria aleví. Posteriorment a la disputa d’aquest partit es lliuraran els trofeus per als primers classificats i les medalles per a tots els participants.

El patrocinador principal del torneig és l’empresa Atmosfera Sport Plaza, que obsequiarà amb una samarreta als participants i voluntaris. Durant tot el dia hi haurà servei de bar. Està previst que hi haja molt bon ambient, amb la presència de nombrosos acompanyants durant les 12 hores de durada del torneig. Els guanyadors del 2014 van ser els següents: en categoria Benjamí el Calp CF i en categoria aleví La Nucia CF.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/