Inici » Notícies » Esports

El dissabte passat va tindre lloc l’acte de cloenda de les escoles esportives municipals de futbol, bàsquet i futbol sala

16 de juny de 2014 No hi ha comentaris
L'Escola esportiva de Futbol sala de Benissa

L’Escola esportiva de Futbol sala

El dissabte 14 de juny per la vesprada van tindre lloc simultàniament els actes de cloenda de les escoles municipals de futbol, futbol sala i bàsquet. Al llarg de la vesprada en les instal·lacions del Camp de futbol municipal de la Costa i al Palau Sant Pere es van disputar múltiples partits de caràcter recreatiu en el qual van participar tant els alumnes de les escoles com molts dels seus familiars. La participació va ser molt alta i la jornada va transcórrer amb un caràcter lúdic-festiu en el qual els participants van gaudir.

Posteriorment, cap a les 20h, va començar l’acte de lliurament de diplomes, els quals van ser lliurats, als alumnes de l’escola de futbol sala acompanyats pels monitors Ángel Guillem i Anabel Capó, pel regidor d’Esports Arturo Poquet Ribes i pel batle de Benissa, Juan Bautista Roselló. Cal assenyalar que durant aquesta temporada l’equip de futbol sala que ha aconseguit més èxits ha sigut el cadet masculí, que va quedar classificat en segon lloc tant al Campionat Provincial dels Jocs Esportius, com a la Lliga Comarcal de la Marina Alta.

A continuació es van lliurar els diplomes de bàsquet als alumnes, els quals estaven acompanyats pels monitors Rafa Termis i Abel Cardona. Tant el batle com el regidor d’Esports van animar els alumnes a continuar la pròxima temporada amb el treball iniciat i es va fer un especial esment a l’equip cadet masculí que va ser semifinalista autonòmic, i al benjamí mixt que va ser subcampió comarcal.

Finalment, a les 21.30h, es van lliurar els diplomes de l’Escola Municipal de Futbol als alumnes que van estar acompanyats pel coordinador de Futbol 11 Jaime Grimalt i pels monitors i delegats dels diversos equips. L’últim equip que va recollir els diplomes va ser el Cadet A, que va guanyar el campionat aquesta temporada, sent un dels equips més aplaudits de l’acte.

Finalment cal assenyalar que una vegada conclós el lliurament de diplomes els alumnes i familiars es van reunir per a sopar a les instal·lacions esportives municipals, divertint-se després de tota una temporada d’entrenaments, partits i desplaçaments.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/