Inici » Notícies » Esports

El Club de Muntanya Margalló i l’Ajuntament de Senija organitzen la cursa de muntanya “El Camí dels Bandolers. Retroba’t amb el passat”

2 d'abril de 2013 No hi ha comentaris
Cartell de la cursa "El Camí dels Bandolers"

Cartell de la cursa “El Camí dels Bandolers”

El Club de Muntanya Margalló i l’Ajuntament de Senija ultimen els preparatius per a una nova prova per muntanya “El Camí dels Bandolers. Retroba’t amb el passat”, que tindrà lloc el diumenge 19 de maig des de les 9.00h a Senija.

Els organitzadors destaquen que “oferint 2 modalitats, una competitiva de 22 km i una altra no competitiva de 14 km (dificultat mitjana), és un esdeveniment obert a totes les persones amants del món de la muntanya. Cal destacar el caràcter cultural d’aquesta ruta. El participant passarà per amagatalls naturals: Cova de la Garganta, Covatelles, Avenc del Mort. Grans paratges: La Font de la Mata, Barranc de Canela, la Basseta. Grans Masos: Casa dels Canel·la, Casa dels Xaparrundos, Corral de Llecinta, Cases dels Murterets al voltant de les quals girava gran part de l’economia local. 5 grans tossals: Tossal del Moro, Serrellars, Llecinta, la Creu i el de Costera. Tot enllaçat amb tota una sèrie de sendes, camins assegadors i camins reials”

Amb aquests elements, afegint samarreta commemorativa a tots els inscrits, dutxes al poliesportiu, paella gegant i música, fan que per només 12€ el participant puga passar un diumenge a Senija d’allò més interessant.

Es pot trobar més Informació i inscriure’s a la prova des del 6 d’abril en www.margallo-benissa.es

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/