Esports

Benissa va acollir la final del trofeu Diputació d’Alacant de pilota valenciana

Els equips de pilota que van disputar la final a Benissa
Els equips de pilota que van disputar la final a Benissa

El Trinquet Municipal de Benissa va acollir la final del Trofeu Presidenta de la Diputació d’Alacant, i el tercer i quart lloc, en una vesprada de pilota valenciana, amb gran afluència de públic.

La partida per al tercer i quart lloc va enfrontar a Puchol II i Félix contra Miguel, Dani i Héctor II. La parella va guanyar l’enfrontament amb un marcador de 60 a 45 punts. Va ser una partida espectacular en la qual es van veure quinzes de primer nivell.

A continuació es va jugar la gran final que va enfrontar al Genovés II, Héctor i Carlos contra Pere Roc II, Santi i Monrabal.

Prèviament a la disputa de la final, l’Ajuntament de Benissa, representat per Arturo Poquet com a regidor d’Esports i Juan Bautista Roselló com a batle de Benissa i Diputat Provincial d’Alacant van lliurar uns obsequis als jugadors, unes fotografies del moment en el qual van començar les obres de construcció del Trinquet de Benissa.

A les 20h va començar la final, amb un resultat en el marcador de 60 a 50 a favor de l’equip de Pere Roc II, Santi i Monrabal.
Gran afluència de públic, que va gaudir amb les dos partides, i espectadors d’excepció, com el Genovés, que va acudir a veure jugar el seu fill.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?