Inici » Notícies » Esports

Benissa participa en el II Torneig de Golf “La Marina d’Ifach”

23 d'agost de 2018 No hi ha comentaris
Presentació del II Torneig de Golf "La Marina d'Ifach"

Presentació del II Torneig de Golf “La Marina d’Ifach”

El passat 20 d’agost va tindre lloc la presentació del II Torneig de Golf “La Marina d’Ifach” en les instal·lacions del club de golf Ifach.

La participació en aquest torneig junt amb els ajuntaments de Teulada i Calp i el Club de Golf, suposen la possibilitat de posar en valor allò que conjuntament els tres municipis ofereixen. El camp es troba físicament situat a Benissa des del 1974 en un entorn i paisatge idíl·lic. En ell es realitzarà el torneig, una competició esportiva de primer nivell que compta amb un camp situat a la nostra zona costanera i apte per a tots els nivells i edats.

El torneig se celebrarà el diumenge 16 de setembre i com a novetat, enguany i dins de l’esdeveniment, les persones que estiguen interessades, el dissabte 15, podran participar de forma gratuïta i prèvia inscripció en un clínic de golf apte per a diferents nivells. La inscripció al torneig serà de 26 € per a visitants i 15 € per als socis del club.

Des de l’Ajuntament de Benissa conviden a tots els ciutadans i ciutadanes, així com totes les persones visitants que participen i gaudisquen d’aquest torneig.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/