Inici » Notícies » Esports

Benissa organitza la “I jornada esportiva discapacitats TAPIS” amb caràcter comarcal

14 de setembre de 2004 No hi ha comentaris

Dijous que ve 16 de setembre se celebrarà a Benissa la “I Jornada Esportiva Discapacitats- Tapi”” en què participaran unes 40 persones procedents del Tapis de Benissa, Dènia, Gata i d’ADIMA (Associació de Discapacitats de la Marina Alta).

La inauguració d’aquesta jornada tindrà lloc a les 10.30 hores en la Plaça del Portal de Benissa. Posteriorment els participants gaudiran d’una visita guiada pel centre Històric i un menjar en el Palau Sant Pere. A la vesprada, a partir de les 15.30 hores i fins les 18.30 hores, es realitzaran els jocs esportius que consistiran en proves atlètiques (carreres, llançament de pes i cursa de relleus), jocs de puntuació (canastra i penals), gimcana de proves (llançament d’anelles, diana i menjaboles), jocs populars (set i mig, bitlles i petanca) i esports alternatius (plats voladors, bàdminton i pilota indiana). En finalitzar les proves es realitzarà la clausura i el lliurament de trofeus.

Aquesta activitat s’organitza des del Departament de Serveis Socials i el Tapis de Benissa amb l’objectiu que les persones discapacitades de la comarca gaudisquen d’una jornada esportiva i de trobada amb un caràcter lúdic i cultural.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/