Inici » Notícies » Esports

Benissa estrena un nou Torneig de Futbol Femení

23 de juny de 2018 No hi ha comentaris
La UD Benissa femenina

La UD Benissa femenina

Com a colofó a aquesta brillant temporada, diumenge que ve dia 24, la UD Benissa Femení disputarà el Primer Torneig senior Femení “Vila de Benissa”, homenatge a David Gómez Sifre, en el Camp de Futbol de La Costa.

Es tracta d’un torneig triangular que, organitzat per la UD Benissa, enfrontarà a les benisseres amb els potents equips femenins del Ciutat de Benidorm i Elx CF. El torneig, que començarà a les 9.30h, assegura un intens espectacle en el qual les jugadores locals podran mesurar-se a dos dels equips valencians més en forma.

“Aquest nou èxit de l’esport en general i de l’esport femení en particular, és una mostra de l’encert que suposa focalitzar els esforços en la promoció de l’esport en aquestes categories”, va explicar Xavi Tro, responsable d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, entitat que col·labora en aquest esdeveniment.

Després d’una magnífica temporada, l’equip de futbol femení de Benissa, s’ha proclamat campió de lliga, un triomf que ve a demostrar com l’esforç i el bon plantejament de l’equip, ha assegurat l’èxit en l’anomenat torneig de la regularitat. Un triomf que els ha assegurat l’ascens de categoria, situant a les jugadores en primera Regional en la següent campanya.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/